Obuwie specjalistyczne, przeznaczone do użytkowania w pomieszczeniach, gdzie występuje woda lub inne płyny na posadzce (kuchnia, zakłady przemysłu mięsnego). - cholewka wykonana ze skóry naturalnej z powłoką odporną na ścieranie - pasek dwufunkcyjny przekładany na piętę - wyściółka wykonana z materiału o podwyższonej odporności na działanie wilgoci - specjalny protektor antypoślizgowy - profil ortopedyczny - podeszwa odporna na oleje, tłuszcze roślinne i zwierzęce - szczególnie polecane do stosowania w masarniach lub ubojniach - spełniają wymagania normy EN20347
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.